Grupi

Fiber, call center me qender ne Shqiperi, ofron sherbime profesionale inbound dhe outbound per shume konsumatore, i renditur si nje nga liderat e tregut te ICT..

Lindur ne vitin 2009 eshte protagonist i shume sukseseve, Fiber eshte nje realitet i perhapur fort me qendra ne Tirane dhe ne qytete te tjera te Shqiperise.

Lajmet e fundit

Numrat e Fiber

325

nenpunes

38.123

ore ne muaj

126.785

telefonata ne hyrje

380.355

pyetje pergjigje

6

qendra

390

kompjutera

65

server

2.925

kufje

adminHome