Call center vincente

knowledge_management_call_center1.jpg

Rendesia e njohjes se menaxhimit te call center

Ne Fiber e dime mire : nuk eshte e mjaftueshme te telefonoshe ose te perfunosh ne menyre te sjellshme bashkebisedimin per te pasur rezultate qe klienti prete nga ne.

Per te zgjedhur Kohen , per te arritur qellimet dhe per te kenaqur te gjithe lojtaret ne loje , eshte e nevojshme ne fakt qe puan te vije e organizuar me saktesi , ne saje te trajnimit te vazhdueshem te operatoreve dhe nje sistemi te menaxhimit te njohurive te cilat mund te perfitoje e gjitha struktura e kompanise .
Si te aplikoni menaxhimin e njohurive ne call center ose ne kontakt center ?

Per te permirsuar fluksin eshte e nevojshme qe :
-Operatoret e call center jane gjithmone te perditesuar ne lidhje me promovimet , te rejat , iniciativat , problematikat dhe sherbime te tjera te ofruara.
-Merrni parasysh kontekstin në të cilin kompania operon, me një kompetence precize ne lidhje me klientët, përdoruesve dhe sferës juridike në të cilat veprohet.
-Të gjithë ata që punojnë brenda qendrave të kompanisë call center janë të trajnuar siç duhet fale pajisje teknologjike dhe softwereve të përdorura.

Strategjite oraganizative per nje sukses te sigurt!

adminRendesia e njohjes se menaxhimit te call center