Call center fitues

call-center-inbound-outbound.jpg

Sekretet e e centralistit perfekt

Te punosh ne call center nuk eshte e thjeshte sic dikush mund ta mendoj .
Nuk mjaftojne nje njohje e mire e tregut ne fjale dhe e vullnetit per tu angazhuar vazhdimisht
Si te besh per vete nje perdorues nga ana tjeter e telefonit dhe te jesh nje operator i shkelqyer?

Vazhdo leximin...
adminSekretet e e centralistit perfekt
adminCall center fitues