Menaxhimi numerave pa pagese

Per cfare behet fjale

Ti ofrosh konsumatoreve te vete kompanise nje numer pa pagese eshte nje indeks besueshmerie dhe afersie per nevojat e atyre qe zgjedhin per tju afruar markes.

Falë numrave pa pagese është e mundur për të marrë reagime të menjëhershme dhe reale në sajë të një kontakti të drejtpërdrejtë dhe pa filtra, e cila lejon për të rritur mundësitë e biznesit dhe për të rritur kënaqësinë e audiencës se synuar

Një numër mik për një proces besimi nga kostot mbajtes!

Si funksionon

Një numër i lirë nenkupton një shërbim telefonik që lejon te ngarkoj koston e telefonates per te marresi si dhe për të nxitur kontaktet me klientelen dhe dukshmerine e kompanisë.

Një proces i saktë analizash do ti lejoj markës të menaxhoj me saktësi kostot e drejtimit te shërbimit, duke shmangur instalimin e linjave të reja telefonike dhe duke marrë rastin për të rregulluar oraret, kufizimet territoriale dhe kufizime të çdo lloji në varësi të nevojave tuaja dhe ato të konsumatorëve.

Pse eshte pika jone e forte

Përvoja jonë na lejon që të ofrojme një shërbim të domosdoshëm për bizneset, në mënyrë që të kontribuojë në forcimin e besnikërisë ndaj markës, kjo besnikëri thelbësore për nje pozicionimin optimal në treg.

Operatorët tanë, në sajë të njohurive të fituara nga Fiber gjatë viteve, formojne nje lidhje ideale midis kompanise dhe konsumatoreve.

Duke njohur rëndësinë e konsumatorit për t’u bërë ambasadorë të markës gjatë cdo telefonate te vetme.

Sherbime te tjera

Investojme me cilesi per te qene per klientet tane nje investim me cilesi. Zbuloni shërbime për bizneset!

adminMenaxhimi numerave pa pagese