Teleselling outbound

Per cfare behet fjale

Teleselling outbound eshte menyra ne te cilen call center kontakton telefonikisht lista me prespektive ose konsumatorët për të promovuar iniciativat e biznesit dhe të konkludoje shitjet.

Eshte aktiviteti me I dukshem tregetar I call centerit , pika kyce e kontaktit per zgjerimin e aktiviteteve të kontabilitetit me kosto të reduktuara.

Si funksionon

Fale aktivitetit te shitjeve telefonike , call center merret me shitjet e mallrave dhe shërbimeve që lidhen me kompanitë e klienteve tane.

Shitja mund të përfundojë në kohë ose pas thirrjes telefonike, por eshte vete telefonata qe përbënë moment thelbësor dhe vendimtar.

Perse eshte pika jone e forte

Fiber siguron performanca te tjera tregetare. Operatoret tane e dine kush, perse dhe si te kontaktoshe personin tjeter per blerje fale nje analize te kujdeseshme te konsumatorit eshte finalizuar, hap pas hapi shitja..

Besueshmeria e Fiber është e garantuar nga të gjitha kompanitë që kane rritur suksesin e tyre fale punës tonë.

Sherbime te tjera

Investojme me cilesi per te qene per klientet tane nje investim me cilesi. Zbuloni shërbime për bizneset!

adminTeleselling outbound