Fiber per Komunitetin

Krishtelindje me solidaritet nga Fiber

Balona, princesha, vizatime dhe personazhe te kartonave te animuar. Përveç kësaj, natyrisht, për dhurata shumë të pranuar si dhuratë nga ana e pacientëve të rinj të repartit te pediatrise së hematologjise tumorit te spitalit. Qendra Spitalore Universitäre Nene Tesesa Tiranës.
Krishtlindjet 2014 Fiber nuk ka qene nje Krishtlindje si te tjerat , në sajë të një ngjarje solidariteti per te ofruar momente te vecanta ne nje vend projektuar për të ofruar gezim .

Prej kohesh Fiber beson ne menyre te vazhdueshme ne rendesine e angazhimit social, Si angazhim bashkekrijues dhe real nga ana e te gjithe stafit te kompanise , arsye per te cilen pergjigjet gjithmone “aktuale” thirrjes se organeve dhe shoqata qe veprojne ne shoqeri.

Gjeste te vogla per te ofruar nje buzeqeshje

Fiber, call center me fytyre njerezore.

Shiko videon: https://www.youtube.com/watch?v=SWdozyHZ034

Bamiresite e festes ‘Uji i bekuar ‘ ne Fiber

Festa e ujit te bekuar 2014 ne Solidaritetit per stafin e Fiber call center.

Ne nje dite te pasur me emocione , ne qendren tone ekipi i kompanise ka marre dhe shkembyer buzeqeshje me femije te cilet kishin vertet nevoje , duke kujtuar edhe nje here rendesine e bamiresise dhe te nje gjesti inkurajues drejt me te pafateve.

Momente te paharrueshme dhe te verteta , pasuruar nga shume dhurata te ofruara pacienteve te vegjel dhe te pranise se kllounve simpatike.
Një iniciativë e krijuar per nje angazhim konkrete.

Shiko videon: https://www.youtube.com/watch?v=jnOPjZj1KNg

Fiber e “shtepia e zemeres”

Stafi Fiber call center, me rastin e festimeve te ujit te bekuar ne 2013, ka organizuar nje dite te vecante per femijet , dhe te rinjte e shoqates kulturore “Shtepia ne zemer” te Tiranes.

Shoqata, e cila ka ndërmarrë hapat e saj te parë në Mars 2002, është angazhuar për të ofruar ndihmë praktike për fëmijët me vështirësi ekonomike apo probleme sociale, duke siguruar arsimimin e tyre, kujdesin shëndetësor, defrim, dhe ushqimin e duhur.
Te dhurosh nje buzeqeshje femijeve te shoqates “Shtepia e zemeres” ishte nje pervoje e gezueshme dhe e lumtur per te gjithe stafin e Fiber, qe arriti te kalonte momente argetuese dhe emocionuese , ne shenje solidariteti.

la-casa-del-cuore2

adminFiber per Komunitetin