Kontaktet

Fiber ne bote

Rrenjosur ne teritorin dhe ne zgjerim te vazhdueshem: zbulo te gjitha qendrat e grupit Fiber!

Fiber 1

Rruga Qemal Stafa, Pallati 31, Tirane, Albania

Fiber 2

Rruga Themistokli Germenji nr. 9 (TVSH Lounge), Tirane, Albania

Fiber 3

Rruga e Elbasanit, Pallati Diamant, Kati 3 (Në frontin e postës)

Fiber 4

Rruga 13 Dhjetori, pallati te Bar Chigaco, Kati III, Shkoder, Albania (Opportunity)

Fiber 5

Njesia Bashkiake Nr. 9, Kompleksi Karl Topia, Kulla 3, Kati 2, Tirane

Plotëso formularin

Do te hysh ne kontak me Fiber?
Ke nevoje per informacione apo do na propozoni nje kerkese tregetare? Perdorni formularin ne kete faqe ose perndryshe , referencat tona jane te dhena me poshte.

Emri dhe mbiemri

Mail

Objekt

Mesazh

Nese do te punosh me ne kliko ketu

Nese doni te keni informacion kliko ketu

______________

Fiber Shpk

Rruga Qemal Stafa 31, 1001 Tirana ‎

mobile: +355 69 60 77 693
phone: +355 44 31 17 60
mail: info@fibercallcenter.com

adminKontaktet