Telemarketing per kompani

Per cfare behet fjale

Kompania juaj ka nevojë për një strukturë që përbën një pikë vendimtare për të gjithë ata që sillen rreth biznesit tuaj?

Telemarketingu per kompani eshte zgjidhe e perkryer per nevojat tuaja.
Call center Fiber bëhet një ndërmjetës midis kompanisë suaj dhe kompani të tjera për të përmbushur më mirë nevojat tuaja të biznesit dhe ndonjë nevojë të kujdesit të bashkebiseduesit të kompanisë tuaj.

Si funksionon

Aktiviteti i telemarketingut konsiston ne nje sherbim telefonik B2B qe siguron kontakte te vlefshme per te krijuar takime te reja te kualifikuara per agjente, perfaqësuesit dhe rrjetet tregetare dhe te rrisin ne kete menyre shitjet dhe bashkepunimet me kompani te tjera.

Nje rrjet gati per zgjerim!

Perse eshte pika jone e forte

Operatoret e Fiber jane te afte te bejne cdo kontakt nje pervoje positive dhe per ta kthyer ne nje moment per te zgjeruar rrjetin e bisnezit tend.

Telemarketing është një pikë e të dëgjuarit dhe promovimit: Operatorët tanë i japin zë kompanise tuaj në mënyrën më të mirë duke siguruar profesionalizëm, saktësi dhe aftësi tregetare.

Sherbime te tjera

Investojme me cilesi per te qene per klientet tane nje investim me cilesi. Zbuloni shërbime për bizneset!

adminTelemarketing per kompani