Teleselling komerciale

Per cfare behet fjale

Duke permiresuar kontaktet e telefonit dhe transformuar ne mundesi shitje. Ky është objektivi i biznesit Teleselling

Një mjet mahnites i shitjes, çelësi i suksesit në çdo biznes, qe sherben per te krijuar nje dialog me bashkebiseduesit e kompanise duke ofruar ne te njejten kohe nje profil tjeter te kompanise.

Si funksionon

Nga Fiber punojne profesionaliste te sektorit te pajisur me aftësi retorike dhe bindës të dobishme për të mbajtur një marrëdhënie të vazhdueshme me bashkebiseduesit e kompanise.

Te zgjerosh rrjetin e kompanise dhe te rrisesh volumin e biznesit eshte qellimi i dyfishte i ketij operacioni , i kryer me entuziazëm, ashpërsi dhe profesionalizem.

Perse eshte pika jone e forte

Nga Fiber punojne profesionaliste te sektorit te pajisur me aftësi retorike dhe bindës të dobishme për të mbajtur një marrëdhënie të vazhdueshme me bashkebiseduesit e kompanise.

Një ekip me persona te specializuar qe ne kohen e shitjes duhet të rrisin vetëdijen per markë dhe te përforcojne një identitet pozitiv marke.

Ambasadorë te kompanisë për një shperthim forcë-kontakt!

Sherbime te tjera

Investojme me cilesi per te qene per klientet tane nje investim me cilesi. Zbuloni shërbime për bizneset!

adminTeleselling komerciale