Grupi

Fiber, call center me qender ne Shqiperi, ofron sherbime profesionale inbound dhe outbound per shume konsumatore, i renditur si nje nga liderat e tregut te ICT.

Lindur ne vitin 2009 eshte protagonist i shume sukseseve, Fiber eshte nje ralitet i perhapur fort me qendra ne Tirane dhe ne qytete te tjera te Shqiperise.

Grupi ynë garanton cuarjen ne rendiment te larte te secilit model biznesi, duke ven ne dispozicion te çdo konsumatori një staf të përkushtuar për zgjidhje e mbeshtetjes telefonike te personalizuar.

Studimi i projektit ne mase mund të bëjë çdo klient një rast suksesi, në sajë të cilësisë së lartë të proceseve, profesionalizmit,

ne saje te raporteve te mira cilesi-cmim dhe forces se vullnetit te gjithe stafit, mbeshtetur nga nje teknologji hardware dhe software e brezit te fundit.
Grupi ynë, megjithatë, është para së gjithash një ekip i njerëzve të treguar për fitore dhe i bën rezultatet e kërkimit me transparencë i vetmi realitet ne te cilin te na besoni.

Fiber, garancia e suksesit!

adminGrupi