Hyrja e te dhenave te dokumentave

Per cfare behet fjale

Është një sistem i dixhitalizimit të të dhënave te librezes se punes se punojesve, kontributeve, faturave..

Konsiston ne menaxhimin e te dhenave te rregjistrit te gjendjes civile dhe te punojesve, dhe perfshirjen e librezers se punes ndermjet mbeshtetjes informatike qe siguron saktesi dhe monitorim

Si funksionon

Menaxhimi i të dhënave te kontributit, pagës dhe punonjësit kontraktuale, së bashku me të dhëna për kontributet dhe faturat janë të përpunuara nga burime në sajë të platformave të gatshme.

Kjo lejon për një konsultim të lehtë dhe të sigurt në të njëjtën kohë të privatësisë dhe qasjes pa rrezik të dokumenteve të brendshme ne kompani.

Perse eshte pika jone e forte

Përvoja e Fiber arrin te strukturoje zgjidhje te pershtateshme për çdo kompani në mënyrë që të hyjnë, rikuperoj dhe veproje ne menyre efikase te gjitha informacionet qe lejojne faturimin e kompanise , lëshimin paychecks dhe rrëshqet

Burimet tona trajtojne me saktesi dhe aftesi te gjitha informatat numerike ne lidhje me menaxhimin e kompanise.

Sherbime te tjera

Investojme me cilesi per te qene per klientet tane nje investim me cilesi. Zbuloni shërbime për bizneset!

adminHyrja e te dhenave te dokumentave