admin

Kujt kompanive u sherben nje call center?

Ti besosh nje call center eshte nje menyre e sigurte dhe efikase per te rritur vleren e pergjitheshme te cdo kompanie , fale reagimeve te menjehershme ne drejtim te pervojes se konsumatorit.

Sekretet e e centralistit perfekt

Te punosh ne call center nuk eshte e thjeshte sic dikush mund ta mendoj . Nuk mjaftojne nje njohje e mire e tregut ne fjale dhe e vullnetit per tu angazhuar vazhdimisht Si te besh per vete nje perdorues nga ana tjeter e telefonit dhe te jesh nje operator i shkelqyer?