Fiber 1

Rruga Qemal Stafa, Pallati 31, Tirane, Albania

Qytet: Tirana
Adresë: Rruga Qemal Stafa 31, 1001 Tirana
Emailinfo@fibercallcenter.com
Telefon: +355 44 31 17 60
Numri i punëtorëve: 25

Plotëso formularin

Doni të merrni në kontakt me Fiber?
Nevojë për informata ose të dëshironi të na përcjellë një kërkesë të tregtisë? Përdorni formularin në këtë faqe ose, përndryshe, referencat tona më poshtë.

Emri dhe mbiemri

Mail

Objekt

Mesazh

Nëse ju dëshironi të punoni me ne kliko këtu.

Nëse ju dëshironi të kërkojë një kuotë kliko këtu.

______________

Fiber Shpk

Rruga Qemal Stafa 31, 1001 Tirana ‎

mobile: +355 69 60 77 691
phone: +355 44 31 17 60
mail: info@fibercallcenter.com

adminfiber1